Despre noi

Societatea comerciala S.C. KLAUS KRALLMANN PROD SRL Bistrita, este persoana juridica romana, societate comerciala cu capital integral german si a fost infiintata in anul 1997. Sediul firmei este situat in localitatea Bistrita, judetul BN, Str. Tarpiului, nr. 40 A. Societatea are actionar unic, in persoana domnului KLAUS KRALLMANN, cetatean german, care conduce si administreaza activitatea societatii.

Principalele obiecte de activitate ale societatii se axeaza pe: confectii metalice, vopsire in camp electrostatic, productie si activitati de import export.

Activitatea de productie este axata pe realizarea de confectii si structuri metalice, prelucrari mecanice iar activitatea de import-export a societatii este de asemenea strans legata de activitatea de productie, intrucat majoritatea produselor fabricate de catre societate sunt destinate exportului pe piata germana. Activitatea de productie a societatii , care a inceput efectiv din luna mai 1998, respectiv de export din iunie 1998, s-a desfasurat pana in iulie 1999 intr-un spatiu de productie inchiriat.

Incepand cu luna august 1999, activitatea de productie se desfasoara intr-un spatiu de productie propriu achizitionat de catre societate.

Pentru realizarea obiectului de activitate productiv, societatea are in dotare diferite masini unelte:

Masina de debitat cu laser si comanda numerica TRUMPF TRUMATIC L 3030

Masini conventionale de prelucrari mecanice: fierastru automat pentru debitare, serii mari si serii mici, strung, freza, masini de gaurit

Masina conventionale de prelucrare a tablelor: ghilotina, abkant

Aparate de sudura de tip MIG-MAG

Masina de filetat cu comanda manuala – cu brat extensibil

Vopsire in camp electrostatic (instalatie tip NORDSON)

trumpf_trulase